Kundcase

Noah – Lokal Mat

I dag finns det många lokala producenter i norr som inte själva har möjlighet eller tillräckliga resurser för att nå ut till sina kunder. Noah – Lokal Mat samlar producenterna på ett och samma ställe för att marknadsföra och sälja deras produkter under varumärket Noah.

För att möta den ökade efterfrågan och stärka närvaron på marknaden, har Noah – Lokal Mat tagit in kapital från nya och befintliga investerare. Detta kapital möjliggör inte bara en expansion i Norr- och Västerbotten, utan även en framtida nationell expansion. Målet är att nå ut till fler kunder och erbjuda ett bredare sortiment av lokalt producerad mat. Med stöd från investerare som CN Invest kan de fortsätta utveckla sitt koncept och skapa nya möjligheter för regionens livsmedelsproducenter att nå ut till en bredare marknad.

Hur kan CN Invest hjälpa dig?

KAPITAL

Vinster från vår 
fastighetsverksamhet

Pengarna vi investerar kommer från vinsterna av vår fastighetsverksamhet och kapitalförvaltning.

KUNSKAP

Grundat ur Coop Norrbotten

Med Coop Norrbotten som en stark aktör och lokal expert inom livsmedelsbranschen kan vi erbjuda insikter om både lokala leverantörer och konsumentbeteenden som skapar en hållbar livsmedelsförsörjningskedja.

PARTNERS

Ett aktivt delägarskap

Vi arbetar med ägarkapital och ägarlån som minoritetsinvesterare i företag inom hela livsmedelskedjan i Norrbotten. Detta sker genom ett aktivt delägarskap inom en begränsad tidsperiod.

Vanliga frågor

Kontakt

Mats Ronnqvist, vd CN Invest

[email protected]

070-618 48 33

Maila mig