Hej livsmedelsinnovatör!

Har du en idé?

Vi på CN Invest finns för att stödja dig på din spännande resa från idé till tillväxt. Vi erbjuder både kapital och kunskap samt det nätverk som behövs för att låta din idé växa och göra skillnad för Norrbotten.

Bra att veta

Är din verksamhet
skalbar?

Ja, vår erfarenhet visar att skalbara verksamheter har större chans att lyckas. Vi stödjer företag som kan växa och anpassa sig efter marknadens behov. Potential för tillväxt är avgörande för att nå framgång i regionen.

Verkar du i Norrbotten eller Västerbotten?

Vi fokuserar på att stötta företag i Norrbotten och Västerbotten. Att verka i dessa regioner innebär tillgång till vårt nätverk och våra resurser. Lokal förankring är viktig för att skapa långsiktig hållbarhet och framgång.

Behöver du finansiell stöttning och en partner?

Om ditt företag behöver finansiell stöttning och en pålitlig partner är vi här för att hjälpa dig. Vi erbjuder inte bara kapital utan också strategisk vägledning. Tillsammans kan vi utveckla din idé till en lönsam verksamhet.

Om svaret är ja, tar vi gärna ett möte där vi pratar vidare om din idé.

Noah – Lokal Mat

Hur kan CN Invest hjälpa dig?

KAPITAL

Vinster från vår 
fastighetsverksamhet

Pengarna vi investerar kommer från vinsterna av vår fastighetsverksamhet och kapitalförvaltning.

KUNSKAP

Grundat ur Coop Norrbotten

Med Coop Norrbotten som en stark aktör och lokal expert inom livsmedelsbranschen kan vi erbjuda insikter om både lokala leverantörer och konsumentbeteenden som skapar en hållbar livsmedelsförsörjningskedja.

PARTNERS

Ett aktivt delägarskap

Vi arbetar med ägarkapital och ägarlån som minoritetsinvesterare i företag inom hela livsmedelskedjan i Norrbotten. Detta sker genom ett aktivt delägarskap inom en begränsad tidsperiod.

Vanliga frågor

Kontakt

Mats Ronnqvist, vd CN Invest

[email protected]

070-618 48 33

Maila mig